Cursus

Soob -Subsidie

Soob-Subsidie

Subsidie aanvragen

Aan de nascholing voor code 95 zijn kosten verbonden. Als werkgever kun je subsidie aanvragen voor de praktijktrainingen. Ook voor een aantal theorie-opleidingen kan dat. Je vraagt de subsidie aan bij SOOB Subsidiepunt. SOOB geeft ook een overzicht van de subsidiebedragen en de voorwaarden.

Het is mogelijk om SOOB-Subsidie aan te vragen voor een aantal van onze opleidingen.

Informatie cursus

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer.

Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen.

Bekijk agenda
Aanmelden

Maatwerktraining?

Wij begrijpen dat jouw bedrijf en wensen uniek zijn vandaar dat wij graag samen met jou nadenken over een maatwerktraining.

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS? VRAAG HET DE EXPERT

Contact

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS?
VRAAG HET DE EXPERT

Contact

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

    Wij leiden op voor

    In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

    Handige links

    Agenda cursus aanbod

    Maatwerk voor bedrijven