GPLK TRAINING

GPLK TRAINING

Wil jij je skills op het gebied van GPLK kabel wat bijschaven? En doe je dit het liefst in een veilige omgeving? Niet de druk van de dagelijkse productie en een onder spanning staande LS kabel?

Dan is deze opleiding iets voor jou! Wordt handiger in het bewerken van GPLK kabels in het laagspannings-distributienet.

Veelal door het weinig uitvoeren van werkzaamheden aan GPLK kabels verwateren de skills m.b.t. de montage aan deze kabels. Het is dus van belang om deze kennis op pijl te houden. Hier kun je in een veilige omgeving met de desbetreffende kabels en materialen werken. Ook zullen wij je de juiste wijze van aanwerken aanleren en je daarbij ook op de risico’s en veiligheidsaspecten wijzen.

Informatie cursus
Duur8 uur (08:00-16:00)
Kosten€ 325,00
LocatieKelpen-Oler (Limburg)
ResultaatCertificaat

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer.

Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen.

Wat je van de cursus mag verwachten:

Tijdens de cursus leer je over de theorie, de aandachtspunten, het herkennen van de dikte van de kabels, insnijden van het lood en nog veel meer.

Voor wie is de cursus bedoeld? 

De cursus is gericht op medewerkers die al in het bezit zijn van hun diploma Monteur en of eerste monteur LS Distributienetten. En welke zich willen ontwikkelen in de vaardigheden van het aanwerken van een GPLK kabel.

Inhoud opleiding

 • Duur circa 8 uur
 • 08:00-10:00 Theorie
 • 10:00-16:00 Praktijk
 • Geen eindtoets
 • Certificaat na deelname

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

  Wij leiden op voor

  In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

  Handige links

  Agenda cursus aanbod

  Maatwerk voor bedrijven