ONTRUIMINGSOEFENING

ONTRUIMINGSOEFENING

Het is voor werkgevers verplicht om te zorgen voor optimale veiligheid en arbeidsomstandigheden. En een ontruimingsoefening is daar een belangrijk onderdeel van.

Er zijn diverse mogelijkheden tot het organiseren van oefeningen binnen uw bedrijf waarbij we ook de vrijheid krijgen om oefeningen op de juiste manier te ensceneren. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van rookmachines, brandpotten, lichtslangen, LOTUS slachtoffers, enz.  Dit is steeds afhankelijk van de oefening (thema).

Wanneer wij een oefening begeleiden zullen wij voorafgaand aan de desbetreffende datum een afspraak inplannen ter voorbereiding van de oefening. Het scenario zal op papier worden uitgewerkt. Op de dag zelf zal de assessor ongeveer een half uur (of anders indien nodig) van tevoren aanwezig zijn om een en ander voor te bereiden. De oefening wordt ‘gespeeld’ en naderhand  geëvalueerd. Ontwikkelpunten zullen als input dienen voor een volgende oefening.

Informatie cursus
Niveau
Kostenvanaf 595,00 ex btw.
LocatieUw locatie
ResultaatVerslag

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer.

Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen.

Hoe gaan we te werk?

Samen met u, als klant, bepalen wij het scenario, wij kijken naar de huidige BHV-organisatie en welke ontwikkelpunten er worden geanticipeerd.

In een grote groep zijn het vaak dezelfde mensen die handelen en dezelfde mensen die kijken. Om effectiever te oefenen kan het daarom de voorkeur genieten om in kleinere groepjes dezelfde oefening vaker te spelen.

Uiteindelijk ontstaat een oefening die inzicht geeft in de huidige staat van uw BHV-organisatie. Na afloop van de oefening zullen wij ook samen kijken of er ontwikkelpunten zijn.

Technisch opleidingscentrum zuid beschikt over het NRTO keurmerk.

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

    Wij leiden op voor

    In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

    Handige links

    Agenda cursus aanbod

    Maatwerk voor bedrijven