15. BEI BHS VP MS DISTRIBUTIE

15. BEI BHS VP MS DISTRIBUTIE

Ben je geïnteresseerd in de energiewereld en zou je graag met je handen werken in een energiebedrijf? Dan is een BEI opleiding iets voor jou. Lees hier meer over de opleiding en hoe jij je gemakkelijk kunt aanmelden als je deel wilt nemen aan de opleiding.

Ben je geïnteresseerd in de energiewereld en zou je graag met je handen werken in een energiebedrijf? Dan is een BEI opleiding iets voor jou. Lees hier meer over de opleiding en hoe jij je gemakkelijk kunt aanmelden als je deel wilt nemen aan de opleiding.

Informatie opleiding
Niveau
Duur3 dagen
Kosten€ 1715,00
LocatieKelpen-Oler (Limburg)
ResultaatCertificaat 3 jaar geldig

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer. Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen. Of vul het contactformulier onder aan deze pagina in.

Hoe zit de BEI opleiding in elkaar?

Een medewerker na de opleiding BEI BHS VP MS distributie is iemand die direct verantwoordelijk is voor het juist uitvoeren van een aantal elektronische en niet-elektronische werkzaamheden aan verbindingen. Als assistent van een AVP mag je alle zelfde activiteiten uitvoeren die de AVP mag uitvoeren, tenzij dit anders is aangegeven. Assisteren houdt in dat je deze activiteiten uitvoert op dezelfde plek als de AVP ze uitvoert. Dit gebeurt onder verantwoordelijkheid van de AVP of VP die de ploegleider is. De opleiding BEI BHS VP MS distributie bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Beide gedeeltes moeten afgerond worden indien je een BEI BHS VP MS distributie certificaat wilt. Ook voor degenen die al werkzaam zijn in dit gebied, is dit een goede opfrisser.

Vereiste vooropleiding

Hieronder volgt een lijst van de vereiste vooropleidingen. Eén hiervan moet je afgerond hebben inclusief diploma, wil je aan de opleiding BEI BHS VP MS distributie kunnen beginnen.

 • Monteur elektrotechnische installaties
 • Monteur laagspanningsnetten
 • Frigem distributiemonteur elektrisch
 • Monteur Infratechniek Data/Elektra uitstroomrichting Elektra
 • Monteur sterkstroominstallaties
 • Monteur elektrische bedrijfsinstallaties
 • Monteur elektrotechnische installaties
 • Monteur Elektrotechnische Industriële Producten en Systemen

Bij de bovenstaande opleidingen geldt nog een aanvullende eis: Specifieke MS-cursus, inclusief netstructuren, distributietechniek niveau VP.

 • Monteur middenspanningsdistributie (Aanvullende eis: keuzedeel middenspanning schakelen)
 • Monteur middenspanningsinstallaties

Om aan het BEI BHS VOP MS distributie examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de vaktechnische opleidings- en ervaringseisen van BEI/VIAG. Zie www.beiviag.nl voor de actuele informatie betreffende de verplichte vaktechnische opleidingseisen. Indien het een nieuwe certificering betreft ontvangen wij graag uw diploma MBO niveau conform de vaktechnische opleidings- en ervaringseisen. Indien dit een her-certificering betreft ontvangen wij graag uw huidige BEI/VIAG certificaat.

Inhoud opleiding

 • 1 lesdag theorie (08:00-16:00 uur)
 • 1 lesdag praktijk (08:00-16:00 uur)
 • Online oefenmodule
 • Lesmateriaal
 • 1 dag theorie & praktijk examen
 • Warme dranken & heerlijke broodjeslunch gedurende lesdagen

Technisch opleidingscentrum zuid beschikt over het NRTO keurmerk.

GRATIS ADVIES OVER DEZE OPLEIDING? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE OPLEIDING?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

  Wij leiden op voor

  In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

  Handige links

  Agenda cursus aanbod

  Maatwerk voor bedrijven