TRAINING BASISKENNIS MIDDENSPANNINGSINSTALLATIE

TRAINING BASISKENNIS MIDDENSPANNINGS-
INSTALLATIE

Ben jij technisch, beschik jij over basiskennis elektrotechniek en vind jij het interessant hoe elektriciteit, met name middenspanning, werkt? Wil jij alles over middenspanning leren en een middenspanningsmonteur worden? Dan is de Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie het begin voor een carrière in elektrotechniek in BEI.

Ben jij technisch, beschik jij over basiskennis elektrotechniek en vind jij het interessant hoe elektriciteit, met name middenspanning, werkt? Wil jij alles over middenspanning leren en een middenspanningsmonteur worden? Dan is de Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie het begin voor een carrière in elektrotechniek in BEI.

Informatie training
Niveau
DuurOp aanvraag
KostenOp aanvraag
LocatieKelpen-Oler (Limburg)
ResultaatCertificaat

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze training? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer. Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen.

Wat kun je verwachten?

Na afronding van de opleiding heb jij weet van alle basiselementen over middenspanning. Het is een theoretische opleiding op basis van praktijkvoorbeelden. Een docent uit de praktijk zal jou gedurende de Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie op een betrokken en enthousiaste wijze begeleiden. Jij bent na de training in staat om op een veilige wijze te werken. Bij afronding van de opleiding middenspanning ontvang jij een certificaat dat jij de opleiding afgerond hebt en kun je de vervolgstappen zetten om een middenspanningsmonteur te worden.

Training Basiskennis middenspannings-
installatie

Wil jij een elektrotechnicus in BEI worden? De opleiding middenspanning dient als basis voor het uitvoeren van middenspanningsinstallaties, eveneens is het een vereiste als jij middenspanningsmonteur wilt worden. De korte training bestaat uit alle basisinformatie met betrekking tot middenspanning. In essentie leer jij alle elementen die nodig zijn om kwaliteit te kunnen leveren en op een veilige wijze te kunnen werken als elektrotechnicus aan middenspanningsinstallaties. Gedurende de Training Basiskennis Middenspanningsinstallatie word je op een betrokken en enthousiaste wijze begeleid door een docent uit de praktijk. Na afronding van de opleiding beschik je over de kennis van alle basiselementen van middenspanning. Bij afronding van de opleiding middenspanning ontvang jij een certificaat dat jij de opleiding afgerond hebt en kun je de vervolgstappen zetten om een middenspanningsmonteur te worden.

Inhoud opleiding

 • 1 lesdag theorie
 • 1 lesdag parktijk (werkplan schrijven)
 • 1 dag theorie & praktijk examen

Technisch opleidingscentrum zuid beschikt over het NRTO keurmerk.

GRATIS ADVIES OVER DEZE TRAINING? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE TRAINING?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze training? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

  Wij leiden op voor

  In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

  Handige links

  Agenda cursus aanbod

  Maatwerk voor bedrijven