VEILIG WERKEN IN DE GROND

VEILIG WERKEN IN DE GROND

Deze korte cursus van 1 dag is bedoeld voor grondwerkers en machinisten van minigravers die graven voor de ondergrondse infra. Het is met alle kabels en leidingen in de grond steeds lastiger om grondwerk goed en veilig uit te voeren. Het doel van deze cursus is om de medewerkers het grondwerk beter te laten uitvoeren en de risico’s ervan beter in te schatten. Grondwerkers die dat goed doen werken sneller en hebben juist minder graafschades. Het gaat nog erg vaak mis in Nederland. Volgens het KLIC worden er jaarlijks maar liefst 35.000 graafschades gemeld! Toch blijkt in de praktijk dat het heel goed anders kan. Het is een kwestie van slimmer werken en het werk goed voorbereiden.

Informatie cursus
DuurHele dag
Kosten
LocatieKelpen-Oler (Limburg)
ResultaatCertificaat conform Technisch Opleidingscentrum Zuid

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer.

Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen.

Inhoud opleiding:

Deze cursus bestaat uit een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk (oefenen met de minigraver).
Je sluit deze dag af met een certificaat van Technisch Opleidingscentrum Zuid.

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

    Wij leiden op voor

    In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

    Handige links

    Agenda cursus aanbod

    Maatwerk voor bedrijven