BHV HERHALING

BHV HERHALING

Weet jouw werknemer hoe er gehandeld moet worden in het geval van calamiteiten? Onder andere het herkennen en bestrijden van een beginnende brand, de verschillende blusmiddelen, het onderscheiden en behandelen van letsels en optreden in levensreddende situaties, communiceren tijdens een noodgeval en het evacueren komen aan bod in de basiscursus. Om echter up-to-date te blijven is het van belang dat er een jaarlijkse BHV herhaling plaatsvindt.

Informatie cursus
Duur1 dag
Kosten€ 199,00
LocatieKelpen-Oler (Limburg)
ResultaatCertificaat conform NRAV, 1 jaar geldig.

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer.

Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen.

Wat houdt een BHV herhalingscursus in?

De inhoud van de training is gericht op de praktijk. Deelnemers leveren input zodat de kennis na deze dag weer up to date is. Na deze dag kun je weer reanimeren, een AED gebruiken, een beginnende brand blussen doordat je dit in de praktijk hebt beoefend.

Vanaf Jan 2023 in Kelpen: BHV Simulatiehuis

Rookontwikkeling, brand, verwondingen of evacueren in het bhv simulatiehuis bootsen wij de realiteit op een veilige manier na. Wij geloven dat je leert door te doen. Deze unieke manier van oefenen biedt de kandidaat de kans om de theorie meteen in de praktijk te brengen.

Inhoud opleiding

 • 1 lesdag
 • Heerlijke broodjeslunch en voldoende koffie & thee
 • NRAV geregistreerd certificaat met een geldigheid van een jaar
 • Maximaal 14 personen in 1 groep

Kosten BHV Herhaling:

De totale kosten bedragen € 199,00 p.p. inclusief broodjeslunch, koffie & thee, door NRAV geregistreerd certificaat, ex btw.

Nieuwe cursus nodig?

Wij bieden een nieuwe cursus als tweedaagse cursus aan.

De totale kosten bedragen € 315,00 p.p. inclusief heerlijke broodjeslunch, koffie & thee, door NRAV geregistreerde certificaat, exclusief btw.

Technisch opleidingscentrum zuid beschikt over het NRTO keurmerk.

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

  Wij leiden op voor

  In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

  Handige links

  Agenda cursus aanbod

  Maatwerk voor bedrijven