BHV BASIS

BHV BASIS

BHV cursus. Weet jouw werknemer hoe er gehandeld moet worden in het geval van calamiteiten? Onder andere het herkennen en bestrijden van een beginnende brand, de verschillende blusmiddelen, het onderscheiden en behandelen van letsels en optreden in levensreddende situaties, communiceren tijdens een noodgeval en het evacueren komen aan bod in de basiscursus. Om echter up-to-date te blijven is het van belang dat er een jaarlijkse BHV herhaling plaatsvindt.

Informatie cursus
Duur2 lesdagen
Kosten€ 315,00
LocatieKelpen-Oler (Limburg)
ResultaatCertificaat conform NRAV, 1 jaar geldig

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer.

Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen.

Over de cursus BHV basis

De BHV basiscursus is geschikt voor iedereen die nog niet eerder een BHV-certificaat heeft behaald en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Je traint met voorbeelden uit de praktijk, krijgt branche specifieke trainingen, wordt gecoacht door gecertificeerde docenten en een erkend opleidingsinstituut. Na afronding ontvang je een BHV-certificaat.

Vanaf Jan 2023 in Kelpen: BHV Simulatiehuis

Rookontwikkeling, brand, verwondingen of evacueren in het bhv simulatiehuis bootsen wij de realiteit op een veilige manier na. Wij geloven dat je leert door te doen. Deze unieke manier van oefenen biedt de kandidaat de kans om de theorie meteen in de praktijk te brengen.

Inhoud opleiding

 • 2 lesdagen
 • Heerlijke broodjeslunch en voldoende koffie & thee
 • NRAV geregistreerd certificaat met een geldigheid van een jaar
 • Maximaal 16 personen in 1 groep

Kosten BHV BASIS:

De totale kosten bedragen € 315,00  p.p. inclusief 2 maal broodjeslunch, lesboek, koffie & thee, door NRAV geregistreerd certificaat, exclusief btw.

Herhaling nodig?

De totale kosten bedragen € 199,00  p.p. inclusief broodjeslunch, koffie & thee, door NRAV geregistreerd certificaat, exclusief btw.

Cursus op maat?

Wij begrijpen heel goed dat ieder bedrijf uniek is, vandaar dat wij heel graag met je meedenken over een cursus op maat.

Neem contact met ons op om samen tot een passend voorstel te komen

Technisch opleidingscentrum zuid beschikt over het NRTO keurmerk.

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE CURSUS?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze cursus? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

  Wij leiden op voor

  In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

  Handige links

  Agenda cursus aanbod

  Maatwerk voor bedrijven