Locatie &
Locatieverhuur

Op locatie van ons opleidingscentrum in Kelpen-Oler bieden we je een ruim aanbod van diverse opleidingen en cursussen binnen de techniek, energie, infra en bouw. Ook is het mogelijk om onze praktijk- en theorieruimten af te huren. Tevens bieden wij locatieverhuur aan bedrijven of organisaties die op zoek zijn naar een vergaderlocatie in Limburg.

Op onze locatie in Kelpen-Oler bieden we je een ruim aanbod van diverse opleidingen en cursussen binnen de techniek, energie, infra en bouw. Ook is het mogelijk om onze praktijk- en theorieruimten af te huren. Tevens bieden wij locatieverhuur aan bedrijven of organisaties die op zoek zijn naar een vergaderlocatie in Limburg.

Een praktijklokaal huren kan enkel met docent en met of zonder lesmateriaal;

Theorie- en vergaderruimten huren, inclusief kantine en catering;
Risico-inventarisaties afnemen;
VCA-certificeringen laten behalen.

Praktijkruimte te huur voor het geven van praktijkopleidingen
Dankzij onze locatie verhuur kunt u bij Technisch Opleidingscentrum Zuid terecht voor het bieden van praktijkopleidingen. Alle benodigde lesmaterialen zijn aanwezig. U kunt onder andere terecht voor opleidingen op het gebied van:

Huur
locatie >>

Huur
locatie >>

Meer over de locatie

Bij Technisch Opleidingscentrum Zuid begrijpen we hoe belangrijk leren is voor de toekomst. Die van jouw, én die van Nederland. Daarom stellen wij ons opleidingscentrum niet alleen ter beschikking voor onze eigen technische opleidingen, maar ook voor de opleidingen en cursussen van andere instituten. Hierdoor is het mogelijk onze theorie- en praktijkruimten af te huren voor eigen opleidingen en cursussen. Tevens stellen wij onze locatie beschikbaar voor verhuur aan bedrijven die op zoek zijn naar een vergaderlocatie in Limburg.

Faciliteiten

Ons opleidingscentrum is voorzien van alle nodige faciliteiten. Mede hierdoor stellen wij onze locatie als theorie- en praktijkruimte te huur. Er is een beamer, whiteboard, groot projectiescherm en draadloos internet aanwezig in de ruimtes. Ook is er een kantine waar kan worden geluncht. De lunchruimte is voorzien van alle faciliteiten. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze cateringservice.

Infratechniek

Op zoek naar een praktijkruimte voor het geven van een cursus of opleiding met betrekking tot grond-, weg- en wegenbouw? Neem dan contact met ons op, we vertellen graag meer over de mogelijkheden en faciliteiten.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Vragen over deze pagina?

Wil je meer informatie of een aanvraag doen voor verhuur van onze locatie? Vul onderstaand contactformulier in of bel naar +31 (0)495 794 560. We helpen je graag.

    Handige links

    Agenda cursus aanbod

    Maatwerk voor bedrijven