Wie is Technisch
Opleidingscentrum Zuid?

Wie is Technisch
Opleidings-
centrum Zuid?

Technisch Opleidingscentrum Zuid is hét opleidingsinstituut van Limburg als het gaat om technische, bouw en infrastructuur opleidingen en cursussen. Het doel van ons opleidingsinstituut is om de maatschappij draaiende te houden, door goed geschoolde en gemotiveerde arbeidskrachten te leveren aan de sector. Jongeren (én ouderen) die geïnteresseerd zijn in een opleiding of baan in de grond-, water-, en wegenbouw zijn ook welkom bij ons. Vanwege de komst van vele grote projecten is de vraag naar gekwalificeerd personeel namelijk zeer groot.

Opleidingen en cursussen >>

Opleidingen en cursussen >>

Op onze website vind je informatie over opleidingen en cursussen die je bij ons opleidingscentrum kunt volgen. Daarnaast vind je informatie over andere activiteiten die we organiseren. Voor meer informatie over het werkveld of informatie over een mogelijke baan, verwijzen we je door naar onze partner Van Geleuken Infra of Menting Energietechniek.

Voor bedrijven

We bieden ook bedrijfstrainingen aan en stellen onze faciliteiten ter beschikking voor opleidingen/cursussen van andere instituten. Andere bedrijven of instituten die gebruik willen maken van de faciliteiten van ons opleidingscentrum, verzoeken wij contact met ons op te nemen.

Totstandkoming en samenwerking

Vanwege de grote vraag naar goed opgeleid personeel in de techniek- en infrasector, is het initiatief gekomen om een technisch opleidingscentrum op te richten. Een samenwerking met een aantal uitzendbureaus en ROC’s heeft geleid tot de oprichting van Technisch Opleidingscentrum Zuid.

Voor meer informatie over ons opleidingscentrum of voor het inschrijven voor een cursus, neem contact met ons op.

Handige links

Agenda cursus aanbod

Maatwerk voor bedrijven