EERSTE MONTEUR LAAGSPANNINGSDISTRIBUTIE

EERSTE MONTEUR
LAAGSPANNINGS-
DISTRIBUTIE

Voor de opleiding tot eerste monteur laagspanningsdistributie ben je al monteur laagspanningsdistributie, maar wil je nog meer stappen maken in je ontwikkeling. Op dit moment weet je al heel wat over het aanleggen, monteren en gebruiksklaar maken van distributienetten. Je merkt echter dat je nog meer in je mars hebt.

Voor de opleiding tot eerste monteur laagspanningsdistributie ben je al monteur laagspanningsdistributie, maar wil je nog meer stappen maken in je ontwikkeling. Op dit moment weet je al heel wat over het aanleggen, monteren en gebruiksklaar maken van distributienetten. Je merkt echter dat je nog meer in je mars hebt.

Informatie opleiding
NiveauMBO 3 diploma
DuurVanaf 18 maanden
Kosten€ 7.921,-
LocatieKelpen-Oler (Limburg)
DiplomaUitgegeven door Kw1C te ’s-Hertogenbosch

Bij deze opleiding is het mogelijk om iedere maand in te stromen.

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer. Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen. Of vul het contactformulier onder aan deze pagina in.

Groot verantwoordelijkheids-
gevoel

Naast je liefde voor het technische werk doe je ook graag plannen en organiseren. Je draagt graag een bepaald verantwoordelijkheidsgevoel ergens over en je deinst er niet voor terug om anderen te wijzen hoe het beter kan. Klinkt dit je bekend in de oren, dan is de opleiding tot eerste monteur laagspanningsdistributie daadwerkelijk iets voor jou.

Met jouw werk zorg je ervoor dat woningen in Nederland worden voorzien van energie. Dankzij zelf de handen uit de mouwen te steken én anderen aan te sturen, kunnen mensen hun dagelijkse bezigheden blijven uitvoeren. Jij bent er verantwoordelijk voor dat men kan koken, de telefoonverbinding werkt en er internet in huis is.

Over de opleiding
eerste monteur laagspanningsdistributie

Om met succes je diploma te halen tot eerste monteur laagspanningsdistributie moet je in staat zijn om enkele kerntaken naar behoren te kunnen uitvoeren. Zo verricht je werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten en stelt die in bedrijf, onderhoud je laagspanningsdistributienetten en verhelp je storingen en organiseer je het werk dat er uitgevoerd moet worden. In je opleiding tot eerste monteur krijg je standaard de vakken Nederlands, rekenen en loopbaan & burgerschap. Ook worden er verschillende keuzedelen aangeboden waaruit je zelf kunt kiezen. Hiermee is het mogelijk om je te verdiepen in een bepaald aspect van je opleiding, wat handig kan zijn voor het beroepenveld of de volgende studie die je wil gaan volgen.

Inhoud opleiding

 • 1 les (avond) per week 16:00-21:00 uur
 • Minimaal 24 uur per week beroepspraktijkvorming bij een SBB erkend leerbedrijf
 • Zelfstudie middels digitaal studiemateriaal van stichting BLEI

Crebo-code

25269

Behorende bij kwalificatiedossier: Infratechniek Niveau van de kwalificatie: MBO-3

Technisch opleidingscentrum zuid beschikt over het NRTO keurmerk.

GRATIS ADVIES OVER DEZE OPLEIDING? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE OPLEIDING?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

  Wij leiden op voor

  In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

  Handige links

  Agenda cursus aanbod

  Maatwerk voor bedrijven