MONTEUR MIDDENSPANNINGSDISTRIBUTIE

MONTEUR
MIDDENSPANNINGS-
DISTRIBUTIE

In de technisch gerichte opleiding infratechniek monteur middenspanningsdistributie werk je aan bestaande en nieuwe middenspanningsnetten. Als je denkt aan werkzaamheden, kun je denken aan het monteren van middenspanningsmoffen en het aansluiten van trafo’s en hoogspanningsschakelaars. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder.

In de technisch gerichte opleiding infratechniek monteur middenspanningsdistributie werk je aan bestaande en nieuwe middenspanningsnetten. Als je denkt aan werkzaamheden, kun je denken aan het monteren van middenspanningsmoffen en het aansluiten van trafo’s en hoogspanningsschakelaars. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder.

Informatie opleiding
NiveauMBO 2 diploma
DuurVanaf 18 maanden
Kosten€ 7.243,-
LocatieKelpen-Oler (Limburg)
DiplomaUitgegeven door Kw1C te ’s-Hertogenbosch

Bij deze opleiding is het mogelijk om iedere maand in te stromen.

Aanmelden?
Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar info@to-zuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer. Nadat wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met je opnemen. Of vul het contactformulier onder aan deze pagina in.

Een belangrijke rol
in de bouw

Je bent een echte teamplayer, maar daarnaast kun je ook prima zelfstandig aan de slag. Door jouw geconcentreerde en verantwoordelijke werkhouding ben je in staat om zelf echt problemen op te lossen. Met de opleiding tot infratechniek monteur middenspanningsdistributie vervul je namelijk een belangrijke rol in de bouw van een huis, winkel of kantoorpand. De taak is aan jou om de hoogspanning van het net veilig en op een correcte wijze om te leiden naar laagspanning, zodat mensen hun apparaten eenvoudig kunnen aansluiten. Kortom: een technische opleiding die veel concentratie vereist.

De opleiding monteur middenspannings-
distributie

De opleiding monteur middenspanningsdistributie wordt via BBL, school en werken, gevolgd. De opleiding bestaat uit een theoretisch en daaropvolgend een praktisch gedeelte. Zo leer je de benodigde theorie om zo in de praktijk succesvol te kunnen handelen. Juist in de praktijk ervaar je hoe het is om te werken en hoe leuk het vak is. Daarom ga je bij ons ook aan de slag met echte opdrachten en werkzaamheden uit het werkveld. Tijdens de praktijkopleiding worden er diverse competenties ontwikkeld, zoals: aandacht voor veiligheid, onderlinge samenwerking en sociale vaardigheden.

Inhoud opleiding

 • 1 les (avond) per week 16:00-21:00 uur
 • Minimaal 24 uur per week beroepspraktijkvorming bij een SBB erkend leerbedrijf
 • Zelfstudie middels digitaal studiemateriaal van stichting BLEI

Crebo-code

25274

Behorende bij kwalificatiedossier: Infratechniek Niveau van de kwalificatie: MBO-2

Technisch opleidingscentrum zuid beschikt over het NRTO keurmerk.

GRATIS ADVIES OVER DEZE OPLEIDING? VRAAG HET DE EXPERT

GRATIS ADVIES OVER DEZE OPLEIDING?
VRAAG HET DE EXPERT

AANMELDEN?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Meld je dan hier aan via onderstaand contact formulier en leer van een specialist.

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je verdere informatie over de kosten en tijden.

  Wij leiden op voor

  In de technieksector is volop vraag naar nieuw personeel, mensen die van aanpakken houden en zichzelf graag blijven ontwikkelen. De techniek is een toekomst vaste sector vol uitdagend en relevant werk.

  Handige links

  Agenda cursus aanbod

  Maatwerk voor bedrijven